top of page
OBS: För den som vill ha ut mer från livet.... 

Gratis 10 dagars utmaning
13 -22 juni 2022

Skapa Fantastiska Familjerelationer 

  • När relationer inte fungerar påverkar det i din hälsa, ditt välmående, din effektivitet, ditt liv och omgivningen runt dig. 
  • Fantastiska  familjerelationer ger dig mer positiv energi, mer glädje, lycka och detta kommer spridas vidare till andra.
👇 All praktisk information nedan 👇
Darina book omslag (1)_edited.jpg

 LIVSFÖRÄNDRANDE
Gratis 10 dagars utmaning!

Vi kommer ha denna 10 dagarsutmaning med syfte att lära känna varandra men också att hjälpa dig framåt i ditt liv och dina familjerelationer.

 

Vi hjälper dig SE var du befinner dig i dag i förhållande till dina relationer och sedan VART du vill, gåendes framåt i ditt liv. Vi kommer kunna hitta vad det är som stoppar dig eller något specifikt resultat du önskar...

 

Utmaningen är utformad så att du får värde oavsett om du är i början av din personliga utveckling eller om du har kommit en bit på väg. Du kommer få insikter i hur du kan ta dig framåt i dina relationer och vet vilket ditt nästa steg är. Vi kommer dela med oss av strategier våra klienter använder sig av för att stoppa konflikter med dem de älskar. 

All praktisk information om utmaningen ser du nedan som tid och datum osv.  

Alla delar av utmaningen kommer att spelas in så du vet det. Detta är som jag sa en 10 dagarsutmaning som är helt gratis det kräver ingen betalning från dig men dock så kräver jag att ni registrerar er för kursen så jag vet hur många som kommer. Vidare vill jag helst att ni befinner er LIVE på mötena då det kommer finnas möjlighet att ställa frågor och jag garanterar att du får ut mer av utmaningen om du är där med mig i realtid. 

Det sista jag kan säga om utmaningen är att vi kommer lära känna varandra men den är även designad för att ge dig resultat, du kommer att se hur vi jobbar och det ger dig värde. Min intention är inte att vi ska ha skojigt i 10 dagar utan det är faktiskt att så att du ser att vi kan hjälpa dig att bygga en fantastisk kvalitet i ditt liv och i dina relationer. 

Som jag nämnde tidigare så är syftet att lära känna varandra för jag vill kunna hjälpa dig längre än dessa 10 dagar så du kan nå din fulla potential och se din egen storhet. Jag brinner för att hjälpa andra för om jag hjälper EN person så är världen redan en bättre plats. DET ÄR DOCK INGET KRAV att välja att jobba vidare med mig men det är min ambition men också varför vi ger bort utmaningen GRATIS. Med det sagt så hoppas jag att vis ses i utmaningen du varmt välkommen att delta! 

All praktiskt information

Rubrik 3

Speaking 15.jpg
En utmaning där vi lovar dig massa roliga, intressanta, lätta övningar med aha insikter och upplevelser. Efter utmaningen kommer du få massa inspiration, för att ta kraftfulla handlingar mot ditt dröm liv.

- Darina Schartman
Praktisk information: 
13 juni: Live utbildning 18.00 - 20.00 (Spelas in) 
14 juni: Happy läxa (deadline - 20.00)

15 juni: Live utbildning 18.00 - 20.00 (Spelas in) 
16 juni: Happy läxa (deadline - 20.00)

17 juni: Live utbildning 18.00 - 20.00 (Spelas in) 
18 juni: (Lördag) Happy läxa, inga deadline
19 juni: (Söndag) Happy läxa, inga deadline

20 juni: Live utbildning 18.00 - 20.00 (Spelas in) 
21 juni: Happy läxa,  inga deadline

22 juni: Live utbildning 18.00 - 20.00 (Spelas in) 
14987979562371252226.jpg

Darina hjälper kunder att lösa förvirringar, självsabotage, lära sig fatta bra beslut och skapa livsstrategier mot att förverkliga sina drömmar och skapa fantastiska relationer med andra.

 

Hennes motto är: 

"Människor har alla resurser de behöver för att lyckas" och att det finns inge misslyckande - bara feedback."​

Impossible ⇒ I'm possible

Tillsamman ska vi skapa livet som vi och våra familjer förtjänar. 

Testimonials

Jag ville rädda mitt sönderfallande äktenskap. Min utmaning var att bli en mindre explosiv och mer empatisk person. Jag ville kunna förstå min partner och samtidigt bli min bättre version.

Tack vare det här programmet förstod jag att först måste jag ändra mitt tänkande och sedan kommer allt annat runt omkring mig att förändras. Jag är lyckligare än någonsin och jag känner att jag klarar allt.  Darina, tack igen för allt. Du är fantastisk och du har hjälpt mig mycket 💕

Lucia

Tack vare Darina har jag förändrat mitt liv.
Innan hon coachade var jag ledsen, arg och besviken över mitt liv. Hon fick mig att titta i spegeln och inse att det inte är något fel med världen men hur jag såg på världen var fel och negativt.
 
Idag har jag ett lyckligt liv tack vare henne. Det finns fortfarande saker att förbättra men jag klagar inte längre. Istället tar jag små steg mot mina mål. Du kan inte förvänta dig olika resultat om du fortsätter att göra samma sak!

Martin Forsberg

Jag ser verkligen fram emot vad som kommer härnäst.. Du är jätteduktig! Idag visade du mig hur man fokuserar på mina egna tankeprocesser, men inte analyserar dem. Du gav mig en mycket positiv känsla av att jag är på väg åt rätt håll. Du är flexibel och det är jättebra!

Marcela Volentier

...det var en ut av ganska jobbiga perioder i mitt liv då jag fick Darinas coachning och vägledning. Hon hjälpte mig att ärligt erkänna och acceptera att det är helt normalt att misslyckas, få livets erfarenheter och vinna utav det. 
Darina hjälpte mig att upptäcka mig själv, mitt inre ljus och mina inre krafter. Hon lärde mig att våga förlåta och tacka mig själv för det jag gör i mitt liv.  
Hon hjälpte mig att väcka mitt självförtroende som en människa, som en mamma och som en kvinna. Obegränsat tacksam för allt detta.

Vera Yakubova

7.png
join
bottom of page